12 de març 2018

L’EMPRESA LA BRUIXA NETEGES VISITA EL MOLÍ

El passat divendres 9 de març, vam poder gaudir de la xerrada explicativa de l’empresa La Bruixa Neteges, a les nostres instal·lacions del Molí a Badia del Vallès. Aquesta xerrada es va dur a terme en el marc de col·laboració del conveni de coneixement de l’entorn i terreny productiu del programa Orienta +30.

La xerrada va anar a càrrec d’Almudena Barreda, d’Aürt Consultoria i Formació, la qual, en col·laboració amb l’empresa La Bruixa, va explicar als usuaris de l’Orienta +30 de Badia del Vallès, els diferents perfils que poden arribar a sol·licitar en aquesta última empresa. Almudena Barreda va anar detallant quins estudis, experiència i competències sol·liciten a l’hora de fer la selecció dels diferents perfils de neteja que requereix l’empresa La Bruixa.


L’Ajuntament de Badia del Vallès externalitza els serveis de neteja amb La Bruixa Neteges i la relació de confiança i de bon treball és mútua.  Finalment, en acabar la xerrada, els usuaris de l’Orienta +30  que hi van assistir van poder deixar el seu currículum a Alicia Martínez, de La Bruixa Neteges i van poder presentar-se breument, explicant la seva trajectòria professional i objectius laborals. 

Xerrada explicativa de l’empresa La Bruixa Neteges, a les nostres instal·lacions del Molí a Badia del Vallès. Programa Orienta+30


Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada