1 de març 2018

Visita i Activitat a BARCELONA ACTIVA

El dia 28 de febrer, els usuaris de l’Orienta +30 de Badia del Vallès van anar a visitar Barcelona Activa, l’empresa  de societat privada municipal de l’Ajuntament de Barcelona. 

Concretament, varen visitar l’edifici 22 @, situat al carrer Llacuna, on hi ha la seu central i on es duen a terme multitud d’accions d’orientació i formació ocupacional. Els usuaris, acompanyats de les tècniques d’Orientació i d’Acompanyament a la Inserció, van rebre una formació a mida de les competències clau avaluades al test propi que ofereix Barcelona Treball al seu web.

D’aquesta manera, amb els resultats del test que ja van realitzar prèviament fa uns mesos, els usuaris han pogut anar avaluant cadascuna de les competències resultants, aprenent de quina manera poden seguir treballant-les i potenciant-les, consolidant-ne els punts forts i reforçant-ne els punts febles. Maria José Arpi, formadora associada a Barcelona Activa, els va fer reflexionar mitjançant exemples i exercicis pràctics molt clarificadors, els va fer veure la importància de tenir ben treballades cadascuna de les competències així com la necessitat de tenir un bon autoconeixement propi. 

Ara, els usuaris poden continuar la seva cerca de feina, tenint clares les seves fortaleses i debilitats i poder defensar-se en una entrevista de feina sabent “vendre’s” de forma positiva. 

Però a més, amb la visita, també han conegut una altra via d’oportunitats a nivell formatiu i d’orientació laboral i d’aquesta manera, podran obtenir noves perspectives. 



Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada