16 de juny 2017

Programa d’Orientació per a persones aturades de llarga durada majors de 30 anys

Al mes de maig iniciavem aquesta nova aventura, des de l’Ajuntament de Badia… 

L’Ajuntament posa en marxa el programa d’acompanyament a la inserció laboral Orienta+30


L’Ajuntament de Badia del Vallès, en col·laboració amb les entitats Fundació Barberà Promoció de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Fundació Privada ECOM de Sabadell, Fundació Secretariado Gitano de Sabadell i Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, ha iniciat el Programa d’orientació i acompanyament a la inserció laboral Orienta+30, programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. 

Aquest programa va destinat a persones que vulguin ser acompanyades i orientades en el procés de trobar feina. Durant l’execució del programa, que finalitzarà el 30 de març de 2018, es faran accions d’orientació, tutorització individualitzada i acompanyament a la inserció. Aquestes accions tenen una durada mínima de 6 mesos de seguiment. 

Els requisits que han de complir les persones interessades per poder participar en aquest programa són: 

  • Persones desocupades de llarga durada (inscrites com a demandants d’ocupació com a mínim 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’inici de l’atenció). 

  • Estar inscrits/es al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació. 

  • Persones majors de 30 anys, prioritàriament entre 30 i 54 anys. 

Pel que fa al nostre municipi, les persones de Badia del Vallès i interessades a inscriure’s al programa Orienta+30 poden adreçar-se a l’edifici El Molí (Av. de la Costa Blava, s/n, 1a planta) o trucar al telèfon 93 718 16 62 (preguntar per Laura o Maribel). 

Vols trobar feina? Inscriu-te al programa Orienta+30


Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada