12 de juny 2017

Sessions informatives selecció de participants ORIENTA +30


Els dies 24 de maig, 01 de juny i 09 de juny es van dur a terme sessions informatives des de l’edifici El Molí de Badia del Vallès per acollir e informar a possibles participants interessats en el programa Orienta +30.

Aquestes sessions es van programar per poder informar d’una forma més amplia a les persones que complien els requisits per participar en el programa, ja que prèviament havien estat contactats telefònicament i posteriorment comprovada la seva elegibilitat a través de l’oficina de treball (OTG).

Així doncs, més de 65 persones en total van assistir durant aquestes tres sessions informatives on la figura de coordinació del programa Orienta +30, Mònica Roca, va obrir la sessió donant-los la benvinguda i les gràcies per la seva assistència. Posteriorment, les dues tècniques del programa de l’Edifici El Molí;  Laura Querol, tutora i Técnica d’orientació i Maribel Fernández, Técnica d’acompanyament a la inserció, van procedir a explicar els objectius i condicions del programa Orienta +30. 

Al finalitzar la sessió es va prendre nota de les persones que transmetien el seu entusiasme per poder ésser participes del programa. Gairebé la totalitat de les persones assistents van demostrar el seu interès. 

Davant la bona acollida i el volum de persones interessades, es van procedir a fer una selecció dels 42 usuaris totals que entrarien al programa, mitjançant entrevista personal. Així, es van deixar la resta d’interessats en reserva per a possibles incorporacions futures. 


D’aquesta manera, el programa s’inicia amb gran interès i expectació per part dels participants i amb bones perspectives. 

sessió informativa Orienta+30





Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada