25 d’oct. 2017

L’ORIENTA +30 es va formant!

Després de les primeres entrevistes d’anàlisis ocupacional realitzades als 42  persones usuaris/es que participen al programa Orienta +30, han anat mostrant el seu interès i necessitat  a l’hora d’adquirir més competències en certs coneixements i reciclar la seva formació. 

Des del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Badia del Vallès s’ofereix la possibilitat de realitzar cursos subvencionats per adquirir coneixements informàtics (alfabetització digital, programa Microsoft Office Word i Excel nivells inicials) així com la possibilitat de poder realitzar els cursos per obtenir els carnets de: carretoner (també renovació), manipulació d’aliments, pont grua i plataforma elevadora. 

D’aquesta manera, algunes persones participants s’han engrescat a realitzar aquests cursos i el resultat ha estat molt positiu, han expressat la seva satisfacció i han donat una bona valoració de la formació rebuda. D’altres han aprofitat per obtenir o renovar (en els casos que el tenien caducat) el carnet de carretoner i tornar-se a treure el de manipulació d’aliments, en alguns casos.

El fet de tenir la formació actualitzada els pot facilitar en gran mesura, la seva inserció al món laboral. 


Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada