2 de nov. 2017

Test Cloe i Test Clave de Barcelona Activa: tests útils per a l’Orienta +30

Les persones usuàries de l’Orienta +30 de l’Ajuntament de Badia del Vallès han anat realitzant en dues sessions de grup, els tests Cloe i Test Clave de Barcelona Activa. La realització d’aquests tests els ha ajudat a definir el seus objectius laborals i a saber entendre els propis perfils competencials

Per una banda, el test Cloe els ha ajudat a centrar quins àmbits o sectors professionalitzadors són del seu interès, analitzant preferències, motivacions i habilitats de cadascú. Per altra banda, el Test Clave de Barcelona Activa, els ha situat perquè sàpiguen quines de les 21 competències que s’analitzen són les que tenen més desenvolupades i quines han d’anar treballant per adquirir-ne un  més nivell competencial. 

Els resultats obtinguts i l’anàlisi realitzada per a cadascun d’ells juntament amb les tècniques del programa, seran eines útils a l’hora de poder crear currículums per competències i cartes de presentació on puguin definir clarament els seus interessos, les seves preferències, i les seves motivacions i habilitats. 

Test Cloe i Test Clave de Barcelona Activa: tests útils per a l’Orienta +30

Blog del programa Orienta +30


Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada