20 de nov. 2017

Activitats realitzades programa Orienta+30 Promoció Econònica de Sabadell

Des de Promoció Econòmica de Sabadell, ja ens hem posat en marxa duent a terme gran varietat d’activitats. Des del passat mes de setembre, hem iniciat diferents sessions individuals i en grup per poder oferir eines i recursos per a la recerca de feina. En petits grups, estem coneixent diversos portals d’ocupació i aprenent molt amb les xarxes socials 2.0 com a alternativa a la recerca de feina convencional.


Programa Orienta+30 Vapor Llonch1


Programa Orienta+30 Vapor Llonch2

En paral·lel, d’altres hem tingut l’oportunitat d’assistir a diferents cursos d’informàtica  bàsica i de processadors de textos gràcies a la col·laboració del Punt Òmnia,  ubicat al centre de formació Cal Molins. Per a alguns de nosaltres és un gran repte això de les noves tecnologies!


Programa Orienta+30 Vapor Llonch3


El passat 7 de novembre, els participants de Promoció Econòmica de Sabadell i la Fundación Secretariado Gitano vàrem realitzar una sessió de coaching amb la col·laboració d’un coach professional, Jordi Sabaté. Va ser una experiència diferent, de reflexió i d’autoconeixement. A través de diferents dinàmiques, hem tractat temes relacionats amb la superació de barreres, limitacions i creences, entre d’altres. Posar sobre la taula els nostres pensaments i sentiments ha estat molt interessant ja que tenim moltes coses en comú i ens hem pogut ajudar els uns als altres.


Programa Orienta+30 Vapor Llonch4

Programa Orienta+30 Vapor Llonch5

Programa Orienta+30 Vapor Llonch6

Poc a poc, continuem treballant i alguns de nosaltres ja hem trobat feina! Estem molt contents i contentes de poder estar treballant i enviem molts ànims i forces a la resta de companys i companyes per continuar fent recerca activa. Al final, tot esforç té la seva recompensa!

Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada