9 de nov. 2017

Inicia el programa integral per a la millora de l’ocupabilitat i acompanyament en la cerca de feina Orienta+30

El programa Orienta + 30 s’adreça a persones majors de 30 anys desocupades de llarga durada

Va iniciar-se el 16 de maig de 2017 i finalitzarà el 30 de març de 2018.

És una actuació on s’ofereix una atenció personalitzada perquè cada persona participi en les accions que es valoren més adequades a partir de la demanda, formació i experiència que presenta.

La darrera trobada grupal, realitzada el 27 de juliol, va començar amb una breu presentació sobre el contingut i funcionament del programa per part de l’equip tècnic i una presentació entre les persones que participaran en el programa.


Posteriorment, es va realitzar una activitat al jardí de la Torre d’en Gorgs, guiada per 4 cartells que hi havia en 4 arbres del jardí, que indicaven a les persones, els tallers i activitats que podien triar i apuntar-s’hi per treballar i reflexionar sobre: “Qui sóc?”, “Quins recursos conec?”, “Quin és el meu talent?” i “Què vull fer?”.


Les activitats i tallers ofereixen l’autoconeixement, el reinventar-se professionalment, l’aprenentatge de les tècniques de cerca de feina, el coneixement dels recursos i agents socials del municipi, l’entorn productiu i mercat laboral, l’economia social i solidària, i també projectes d’aprenentatge servei, d’entre d’altres. Amb aquesta activitats s’han recollit els interessos del grup i en quines activitats inicialment vol participar cada persona, vetllant per l’atenció personalitzada i per analitzar i ampliar, si es valora necessari, el ventall d’activitats i tallers.

Amb la finalització de la primera fase del programa Orienta+30, s’ha analitzat el perfil i demanda de cada persona i s’ha pactat el full de ruta que inicialment vol realitzar. Al llarg del programa, amb l’acompanyament d’una persona tutora , cada persona anirà reformulant, si escau, els passos que cal fer i activitats on participar que s’havien proposat inicialment.

Tot i que el programa ja s’ha iniciat, és possible que s’hi incorporin més persones a partir de setembre.

Per informar-se’n  cal anar o trucar a la Fundació Barberà Promoció: c. de la Torre d’en Gorgs, 40 – 93, tel. 93 719 28 37 i demanar pel Servei d’Orientació o enviar un correu electrònic a: orientacio@barpro.cat 



Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció1

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció2

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció3

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció4

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció5

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció6

Xerrada Orienta+30 Fundació Barberà Promoció7





Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada