2 de gen. 2018

Recull d'activitats realitzades amb els participants de l'Orienta+30

Durant el mes de novembre i desembre, hem dut a terme un munt d’activitats dirigides tant a l’enfortiment del paper social i millora de competències bàsiques com a la recerca activa de feina.

Alguns dels participants del Programa Orienta+30 hem tingut l’oportunitat de participar en diferents esdeveniments organitzats per Promoció Econòmica de Sabadell, amb l’objectiu de posar en contacte persones en recerca de feina i empreses.

Per una banda, alguns de nosaltres vam assistir al Face to Face del Projecte Innovador Indústria 4.0 de Sabadell. Durant l’acte, es van dur a terme entrevistes d’entre 10 i 15 minuts amb diferents empreses i responsables de selecció de personal del sector industrial. D’altra banda, d’altres hem participat al Talent Tour Day, organitzat per Casa Ametller, amb l’objectiu de fer noves contractacions per a les noves botigues i ampliacions de plantilla de l’empresa.

Gràcies a aquests esdeveniments, hem sortit satisfets ja que hem viscut una experiència diferent del que estàvem acostumats a fer fins ara. 


FACE TO FACE, Projecte Innovador Indústria 4.0



Talent Tour Day ,CASA AMETLLER

A principis del mes de desembre, es van dur a terme dinàmiques dirigides a passar un procés de selecció. Entre tots i totes vam reflexionar sobre la comunicació verbal i no verbal durant una entrevista de feina i la seva importància de cara a la persona responsable del procés de selecció. A través d’una pluja d’idees (brainstorming) vam poder definir aquells aspectes que hem de tenir presents de cara a l’entrevista.


Auditori Biblioteca del Nord, Sabadell

Auditori Biblioteca del Nord, Sabadell

Auditori Biblioteca del Nord, Sabadell

El procés de selecció ha estat molt present per a molts de nosaltres. Alguns grups hem treballat la nostra micropresentació (elevator pitch) i l’hem practicat amb els companys i companyes.

Poc a poc anem agafant més confiança en nosaltres mateixos!

Sala Multimèdia, Biblioteca del Nord, Sabadell


Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada