19 de febr. 2018

La FORMACIÓ: element clau en la trajectoria laboral

El passat dia 15 de febrer, es va dur a terme una sessió grupal a l’edifici El Molí de l’Ajuntament de Badia del Vallès, on les tècniques del programa Orienta +30 del mateix servei van voler conscienciar els usuaris de la importància de la formació constant durant la trajectòria laboral i vital d’una persona. 

D’aquesta manera, com deia l’escriptor Francès Gustave Flaubert: “la vida ha de ser una contínua educació”.  L’objectiu era mostrar la necessitat d’estar actualitzat, format i al dia, per poder fer front a les necessitats canviants de l’entorn. A més, es van recalcar els beneficis que aporta la formació contínua de cara a augmentar l’autoestima personal i les habilitats socials de la persona, el benefici d’oportunitats, la promoció personal i professional, i l’augment del nivell de satisfacció i d’integració a l’empresa.

De forma pràctica i dinàmica, es va explicar els diferents recursos formatius presencials i en línia, als quals poden accedir de forma subvencionada, de diferents sectors i àmbits professionals, tant de formació continuada (per a treballadors en actiu) com de formació ocupacional (per a persones desocupades). 

Els usuaris van prenent cada cop més consciència de la importància de l’actualització dels seus coneixements formatius així com de l’adquisició de nous coneixements. Hores d’ara, alguns participants han anat iniciant la formació en diferents certificats de professionalitat i cursos específics de coneixements d’ofimàtica, de treball en competències motivacionals, i per acreditar diferents carnets professionals. 



Sessió grupal Formació continua. Programa Orienta+30

Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada