20 de febr. 2018

VISITEM TOY’S R US

Seguim acostant l’entorn productiu del territori als nostres participants del programa Orienta+30.

Així, el passat 6 de febrer, un grup de participants de l’Orienta +30 de la Fundació Secretariat Gitano, conjuntament amb d’altres del Vapor Llonch i de l’Ajuntament de Badia van realitzar una estada informativa a l’empresa Toy’s R Us de Sant Quirze del Vallès.

La senyora M. Jesús Gotor, gerent de la botiga, els va fer una visita guiada per les instal·lacions i els va parlar de diferents qüestions relatives a l’empresa.

Els participants van poder conèixer de primera mà la distribució de la botiga, quins perfils professionals hi treballen, quines tasques i funcions realitzen així com el funcionament intern de l’empresa.

La majoria d’assistents tenien un perfil de logística així que, van visitar el magatzem i es  van centrar en les competències tècniques d’aquest perfil. Posteriorment,  M. Jesús Gotor va explicar com són els processos de selecció de l’empresa, quines actituds personals demanen i tot allò que valoren ens els candidats, quins horaris estableixen i les condicions que tenen els treballadors/es del Toy’s R Us.

La visita va ser molt profitosa, didàctica i força participativa. Van poder demanar tots els dubtes que tenien i es van crear petits debats sobre el món del treball. A més a més, van poder deixar el seu currículum a l’empresa, a veure si hi ha sort!


Visita TOY'S R US, programa Orienta+30


Visita TOY'S R US, programa Orienta+30

Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada