6 de febr. 2018

Coneixement de l'entorn productiu del territori programa Orienta+30

Els participants de l’Orienta +30 comencen a tenir els primers contactes amb els agents i les empreses per conèixer l’entorn productiu del territori

Així, el passat 22 de gener, a l’edifici El Molí, vam poder comptar amb la presència de Silvia Nicolau, presidenta de l’Associació de Comerciants de Badia del Vallès, la qual va exposar la seva pròpia experiència d’emprenedoria en crear la seva tenda de roba l’Armari de la Silvia. La Silvia  també va poder respondre tots els dubtes en relació amb els diferents perfils de feina que han pogut gestionar els diferents comerciants de Badia quan s’ha produït alguna vacant. 
Sobretot, l’experiència de la Silvia ha servit per poder donar a conèixer una altra via de sortida al món laboral, tenint com a una opció vàlida i possible, emprendre un negoci propi i fer-se autònom/a.

Coneixement del Territori Associació de Comerciants Badia del Vallès programa Orienta+30


Per altra banda, el dia 31 de gener, els participants de l’Orienta +30 de Badia del Vallès i alguns usuaris del mateix programa del Vapor Llonch van visitar les instal·lacions del Complex Esportiu de Badia del Vallès. D’aquesta manera, van poder conèixer Marta Garrancho, de l’empresa Comac Esports i Lleure, que gestiona els diferents perfils tècnics de monitors del Complex Esportiu. Alhora, Nico Maccio, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Badia del Vallès, els va poder explicar els diferents perfils de treball que es gestionen des de l’Ajuntament, on la selecció la du a terme la tècnica d’Orientació del Molí, Sara Carrascón. En Nico va explicar també, que els perfils que es requereixen habitualment són peons de manteniment general, recepcionistes i administratives, concretant el nivell d’estudis que es demanen i l’experiència que es requereix.  El mateix va fer Marta  amb els perfils dels tècnics monitors. 

Coneixement de l'entorn productiu a Badia del Vallès, empresa COMAC programa Orienta+30

Coneixement de l'entorn productiu a Badia del Vallès, empresa COMAC programa Orienta+30


Aquesta última visita s’acabarà de complementar amb una xerrada de la tècnica d’Orientació, Sara Carrascón, que comentarà exactament, com es duu a terme el procés de selecció dels perfils esmentats. També hi participarà la directora de l’Escola d’Adults del mateix edifici, Josefa García  que els farà veure la necessitat de formar-se i estar al dia en recursos formatius per poder tenir el perfil més actualitzat i atractiu, de cara a aquestes seleccions que es duen a terme. 


Coneixement de 'entorn a Badia del Vallès, SMO i Escola d'adults, programa Orienta+30


D’aquesta manera, els participants del programa poden ésser partícips de primera mà de la realitat en l’àmbit laboral dels diferents agents i empreses del territori.


Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada